söndag 16 juni 2013

Närhet

I nio månader bär mamman på sitt barn. Bebisen vänjer sig vid dofter, röster, hjärtslag och även sinneslägen. Det mamman är, gör och upplever blir signifikant för bebisens bild av världen. Varför behöva lämna allt detta efter födseln? Med en ringsjal behåller du denna unika närhet till ditt barn. Att amma eller sova blir för ditt barn en naturlig fortsättning på den redan inslagna vägen. Samtidigt får du ett ergonomiskt och mycket skonsamt sätt att bära (och leva) ihop med ditt barn under de månader som är de allra viktigaste

Cecilia och Freya i harmoni.
.

Aktivitet

Att som förälder kunna utföra praktiska ting och ändå vara nära sitt barn blir allt viktigare i vårt stressade samhälle. Att styra en kundvagn på GeKås eller att hantera passen på Arlanda på väg till Mallis, är exempel på situationer då rörelsefrihet är allt. Barnet sitter tryggt i sin sjal och mamma har sina händer fria.

Veronica Nederby med sonen Loke.

Frihet

Att få vara med och se världen ur en trygg position är mycket viktigt för ett barn vilket forskning tydligt visat. Den psykosociala utvecklingen gynnas och både barn och förälder har ett gemensamt utbyte. Ringsjal är optimalt för just detta!

Cecilia Thalin med dottern Freya.